Hej alla!

Det är riktigt skrämmande, men nej, jag har verkligen inte valt att blogga just på dagens datum för att det (ytterligare en gång) ska ha gått exakt en månad sedan jag skrev något här sist. Det verkar snarare vara min hjärna, som när det gått exakt en månad utan något bloggande, kommer på att det börjar bli dags att "höra av sig".

En av de främsta anledningar till att jag helt kopplar bort bloggandet i flera veckor för att sedan plötsligt komma på att det är dags att skriva något, är att jag faktiskt inte tränar något över huvudtaget. Att inte träna och samtidigt försöka komma ihåg att hålla en träningsblogg uppdaterad är tyvärr inte det lättaste.

Hur som helst, så är det dags att berätta hur det har gått med kiropraktor.

Jag har gått hos kiropraktorn fem gånger nu och har betalat en halv förmögenhet för denna behandling. Tyvärr, så har det inte hjälpt någonting alls och jag funderar på att ge upp det här med kiropraktik och istället försöka hitta någon naprapat eller sjukgymnast. Jag ska gå några gånger till, men om det inte har hjälpt något efter ytterligare 2-4 behandlingar är det dags att försöka hitta något annat sätt som kan hjälpa mig att bli kvitt ryggsmärtan. Kiropraktorn som jag går till känns seriös och bra, så om det inte fungerar är det inte hans kompetens som det varit fel på utan snarare är det nog själva kiropraktiken som inte passar för min skada. Jag tror att för att det här ska bli bra så måste jag hitta någon form av behandling som mer involverar mjukdelar. Kiropraktiken handlar ju mest om att knäcka de hårda delarna och jag tror naprapati eller hederlig gammal sjukgymnastik hade fungerat bättre. Vi får se hur det går! Jag ska verkligen verkligen se att det inte tar ytterligare en månad innan ni hör något nytt från mig!