Hej alla!
 
Har inte blivit något skrivande här på ett tag. Efter midsommar var jag riktigt sliten och tog (återigen) ett litet uppehåll från träningen.
 
Febern försvann lagom till midsommarafton och jag kunde utan några större hämningar kröka på rätt ordentligt. Givetvis gjorde alkoholen i kombination med att jag varit sjuk att jag blev riktigt sliten de kommande dagarna. Det var egentligen först på onsdagen som jag kände mig helt återställd.
 
I fredags lyckades jag äntligen släpa mig iväg till gymmet för att köra någon slags underhållsträning med tre övningar som fick "hela" kroppen att aktivera sig igen.
 
Passet blev:
 
Marklyft 4 x 5 rep på 110 kg
Hantelpress 4 x 12 rep på 30 kg
Scottcurl 4 x 15 reps på 22 kg
 
Det börjar bli lite väl många "4-7 dagars uppehåll" från träning, men samtidigt stör det mig inte jättemycket då jag nu under sommartid rör mig och utför betydligt mer fysiskt arbete i vardagen än under vinterhalvåret. Har dessutom ytterligare en ursäkt för att träningen blir lidande under sommaren och det är att jag befinner mig på sommarstället. Här måste jag köra betydligt längre när jag ska ta mig till det lokala landsbygdsgymmet :)