Tennispasset häromdagen blev lyckat. Blev en tre sets-batalj som slutade 7-6, 3-6, 7-5 till mig. Jag spelade riktigt kasst, men lyckades till slut ro ihop det. Som jag skrev i förra inlägget har jag inte spelat sen förra sommaren, men eftersom min vän Patrik som jag mötte inte spelat lika mycket som mig borde jag ha vunnit betydligt enklare(Om du läser detta Patrik så sorry, men jag är bättre än dig :))
 
Målet med passet var verkligen inte att vinna mot Patrik utan snarare få ordentligt med motion. Totalt var vi på banan i över två timmar och trots en del snack vid sitbytena brändes det ordentligt med kalorier. Jag är mycket nöjd och hoppas på fler hårda tennis-bataljer i sommar.
 
Idag ska jag försöka ta mig till gymmet och köra ett benpass. Kommer antagligen precis som förra passet inte bli så hemskt tungt, men ändå ge benmusklerna bra med pisk. Jag återkommer senare idag med hur passet gick.