Hej alla!

Det är nu exakt en månad sedan som jag skrev här sist. Senaste inlägget skrevs den 14 juli, vilket idag är en månad sedan. Anledningen till att det inte blivit någon uppdatering på väldigt länge är att jag inte har kunnat träna någonting alls den senaste månaden. Jag ska berätta varför nedan.

Två dagar efter det senaste inlägget, den 16 juli, var jag på en 25-årsfest. När jag kom hem på natten och skulle gå och lägga mig lyckades jag snubbla till och föll ordentligt ner för trappan. I fallet slog träffade det nedre trappsteget rumpan medan det andra satt rakt in i korsryggen. Smärtan var ett enorm (trots ordentlig berusning) och jag fick släpa mig till sängen för att sova ruset av mig. När jag vaknade dagen efter hade jag ordentlig smärta i ryggen och kunde knappt röra mig. Efter ungefär en vecka kunde jag röra mig normalt utan att känna någon smärta. 

Efter ytterligare någon vecka testade jag att spela badminton i trädgården, vilket resulterade i att smärtan i korsryggen kom tillbaka och höll i sig i ett par dagar. I dagsläget känns ryggen någorlunda bra. Jag testade att träna lätt häromdagen och tyvärr gjorde det ont i vissa övningar vilket fick mig att bryta träningen.

På måndag ska jag besöka en kiropraktiker som förhoppningsvis kan hjälpa mig att få ryggen att bli helt återställd. Jag återkommer på måndag och berättar här i bloggen hur besöket gick. 


Fall i trappa