Har nu länge funderat på att lägga av med proteintillskott och istället bara köra EAA. Nu har jag slutligen bestämt mig och det blir hädanefter endast EAA före och efter träning kombinerat med proteinrik mat. 

Anledningen till att jag lägger av med vanligt proteintillskott är att jag är riktigt trött på skiten. Dels tycker jag inte alls om smaken och dessutom är det betydligt jobbigare att blanda ihop än EEA. EAA är visserligen inte heller det godaste man kan dricka, men det klumpar sig inte och istället för att behöva använda en shaker är det bara att snabbt och enkelt hälla ner det i ett glas och vispa runt i ett par sekunder. Ska bli intressant att på längre sikt se om det innebär några större skillnader på styrke- och volymökningar. Jag återkommer till detta i kommande inlägg.

Hur kör ni andra? Kommentera gärna nedan. 

Dagens träning

Dagens träning kommer innefatta en timmes tennis. Har inte spelat sen förra sommaren så får se hur det går. Hoppas på att det blir ett någorlunda intensivt pass som inte innehåller alltför mycket snack på bänkarna mellan sidbytena. Risken är dock stor att min tennispartner är sugen på en del skitsnack :)